Möblerade om...

...i sovrummet i förra veckan i samband med storstädning och julpyntning. Är trött på vår Ikea Malm-serie i sovrummet men istället för att köpa nya möbler bestämde jag mig för att göra en snabbförnyelse genom att ta bort sängborden och möblera om lite. Har placerat en byrå på var sida om sängen, en högsmal på den ena sidan och en bredare på den andra (som ej syns på bilderna). Funderar på om jag ska måla eller tapetsera möblerna... (och fundera brukar jag göra lääänge innan jag kommer till skott!)

Mormorsfilten fick flytta till sovrummet från vardagsrummet och så även de turkosa kuddarna och den svarta Ganesha-statyn.  Vet inte vad man ska kalla stilen här egentligen, skandinaviskt stilrent möter retro möter Kina och Indien. :P Menmen, det är som i resten av mitt hem... And that´s the way I like it! Personlig mix är bäst!


Kommentarer
Skrivet av: Viktoria - ♥ s t j e r n f a l l ♥

Jättefint tycker jag det blev :D Mormorsfiltar är ju bara bäst helt enkelt :)Och vad kul att du kom på vad deras namn betyder i julkalendern. Jag har världens sämsta fantasi när det gäller namn så jag slog helt enkelt upp lite olika vinterord på olika språk :P Tänkte att ingen skulle komma på det, men tji fick jag ;)

2009-12-02 @ 20:15:40
Länk till blogg: http://stjernfalls.blogg.se/
Skrivet av: Lotten

Åhh vad fint det blev! Gillade verkligen färgkombon på sängen med lila och grön mormorsfilt ;-) Jag längtar tills vi får tid över till att fixa iordning vårt sovrum....Kraam

2009-12-02 @ 22:16:48
Länk till blogg: http://ornnastet.blogspot.com
Skrivet av: Zizzie

Snyggt! Personlig mix ÄR bäst! :)

2009-12-03 @ 01:27:52
Länk till blogg: http://zizzie.blogg.se/
Skrivet av: susanne

haloj jag ahr aldrig gillat malm serien.. sonen har en sådan säng i sitt tonårsrum.. men en tapet hade nog gjort dessa till de enda riktigt snygga "malm" möblerna!

2009-12-03 @ 10:19:20
Länk till blogg: http://sibyllanshemligheter.blogspot.com/
Skrivet av: fia

ja jag håller med personlig stil håller bäst , jag tycker det vart fint .

må så gott.

2009-12-03 @ 11:07:20
Länk till blogg: http://ajaxen.blogg.se/
Skrivet av: Solrosa

Kjempefint synes jeg! Spiller ingen rolle hva stilen kan kalles. Det som er så fint er at det går å få det silfullt med de tingene man har, selv om det er en miks, og kanskje er man lei noe av det. Du er superflink til å få det koselig og stilig med herlige farger og fargekombinasjoner! Ha en fin dag videre!

2009-12-03 @ 13:55:08
Länk till blogg: http://solrosa-solrosa.blogspot.com/
Skrivet av: christine

jeg hadde drømt om malm seng i flere år før jeg endelig fikk kjøpt meg en, men nå som jeg endelig har fått en så kjenner jeg at jeg allerede er lei av den! nå har jeg heller lyst på en ny en fra ikea, en sort himmelseng som jeg vil pynte med masse fantastiske gardiner :D er ikke alltid lett ;)

2009-12-05 @ 21:28:25
Länk till blogg: http://gunhipswollenlip.blogspot.com

Skriv en rad så blir jag glad! ^_^ :

Du heter?:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här skriver du vad du vill! :)

Trackback
RSS 2.0