Skapardag

Alla norrut i landet visar härliga sommarbilder i helgen, men här i Skåne är det ingen sommar (eller ens vår) att tala om... Så jag stannar inne och ägnar resten av dagen åt att skapa och pyssla i mitt kära skaparrum. Har ju lovat att visa fler bilder härifrån, så här kommer det!


Brickor från Tradera, tapeter från Gitte, Tapetskrubben osv. Bollfransar från Gitte, ugglor från Tiger, lampa från loppis.


Uggleposter av Pink Friday. Matta House Doctor/Cosas, möbler Ikea, klocka och gardin Tradera. Turkos plastväska för mina presentpapper kommer från Lagerhaus.

Kanske blir jag klar med någon av de två tavlorna på bilden idag!?


Den här är nästan klar... fast det har den varit i ett år nu. Lilla bilden överst visar älsklingens datorhörna. Hello Kitty-pezfiguren har jag fått av honom. Grön ram från Lagerhaus, L O V E har jag klippt ut från fina scrapbookingpapper. 


Tidingsställ från loppis, musmatta Åhléns, tygbit (som gömmer ful scanner) och glasunderlägg Tradera, bild med svart ram av Malin och vykortet i ekram av Catalina Estrada.

Önskar er en härlig och solig söndag!!!  Ute i solen, eller inne i ditt sinne. :)

Kommentarer
Skrivet av: malin

Jag är helt galet avundsjuk på ditt skaparrum! Det är det enda jag önskar mig sådär riktigt - ett helt rum ägnat åt skapande. Och du har så mycket smarta lösningar och snygg förvaring, och den där lapptäckesväggen - underbar!



Jag har skickat efter tapetprover från Måleributiken (har du sett Intrades Pip-kollektion? så mycket fint!), så dom kommer att komma i ett papprör - perfekt! Det betyder att din tapet är på gång, jag skickar den i slutet av månaden!

2010-05-16 @ 11:22:32
Länk till blogg: http://mildamalin.blogg.se/
Skrivet av: Viktoria - ♥ s t j e r n f a l l ♥

Mycket fint! Önskar jag också hade ett helt rum som jag kunde fylla med massa fina pysselsaker, måste vara så inspirerande att komma in där.



Eftersom jag liksom du bor i Skåne har denna helg varit mycket tråkigt, iaf om man ser till vädret. Jag som hade hoppats så strålande sol och utflykt i det gröna. Aja, det kommer väl fler helger :P



Kraaam till dig :)

2010-05-16 @ 13:14:10
Länk till blogg: http://stjernfalls.blogg.se/
Skrivet av: malin

När det gälelr färger så litar jag på dig fullt ut! :D Dels gillar jag karamelliga pasteller (inte mesiga, utan just some en godisskål, eller som på Indiska), men så gillar jag också primärfärger (rött, grönt, gult) - gissa om jag har svårt att få dom att passa ihop... Men som sagt, jag lägger det helt i dina händer!

2010-05-16 @ 13:27:28
Länk till blogg: http://mildamalin.blogg.se/
Skrivet av: Pysseliten

Wow viklet fint skapar rum . Och så smart med rullarna .

2010-05-16 @ 14:50:40
Länk till blogg: http://pysseliten.blogg.se/
Skrivet av: Jenny

Visst är det kallt här nere i Skåne, känns som höst ju..!



Vilket fint & inspirerande rum du visar!!!



Jag tänkte senast igår, att jag ska minsann lägga ett snyggt tyg över min scanner, för den är så stor, ful och klumpig..!



KRAM

2010-05-16 @ 15:52:54
Länk till blogg: http://jemarose.blogspot.com
Skrivet av: Karolin

Åh. Någon gång ska jag också ha ett helt skaparrum. Jag tycker det är så svårt att komma igång med saker när man hela tiden måste städa undan dem eller städa undan för att rymma dem.

2010-05-16 @ 17:34:40
Länk till blogg: http://cutethoughts.blogg.se/
Skrivet av: Amanda

Åh tänk om jag också hade ett rum till övers så kunde jag göra ett riktigt pysselrum. men jag får vara glad att jag har en hörna i våran garderob ;) ha en fortsatt fin söndag// Ammie

2010-05-16 @ 18:41:24
Länk till blogg: http://livetpavastkusten.blogg.se/
Skrivet av: Zizzie

Ser jättefint ut och tavlan med trädet ser underbar ut! Ett sånt tidningsställ skulle jag också vilja hitta :)

2010-05-17 @ 12:33:43
Länk till blogg: http://zizzie.blogg.se/
Skrivet av: Josefine- at home

Så fint och färgglatt rum du har! Här i Malmö skiner solen litegrann men det försvinner väl tills imorgon. Dock ser det ut som vi skåningar kommer få det lite varmt iaf till helgen:) Hoppas!



Kram Josefine

2010-05-17 @ 16:10:57
Länk till blogg: http://josefineathome.blogspot.com
Skrivet av: jessi

Såå fint du har det, jag blir helt yr av att se dina foton, vill bara hoppa in i bilderna o uppleva allt live!



Visst är det du som målat tavlorna, tavlan på staffliet med trädet är helt fantastiskt, bland det finaste jag sett på länge! Jag blir helt berörd av att se den. har du gjort den till dig själv, till någon annan eller till försäljning?



KRAM

2010-05-17 @ 22:47:21
Länk till blogg: http://lyckoljus.blogg.se/

Skriv en rad så blir jag glad! ^_^ :

Du heter?:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här skriver du vad du vill! :)

Trackback
RSS 2.0