Vardagsrum i vinterskrud

Tänkte börja med att visa lite bilder från mitt hem, och vardagsrummet i vinterskrud får vara först ut.Så här ser soffdelen ut just nu. Soffan är från EM och heter Bryssel, mattan från Mio och bordet från Bali (en inredningsaffär utanför Helsingborg). Katten Sezza är nyfiken på ljuslyktan, som är en present och är köpt i Helsingör. Det vita fatet är från Twins Home. Lite tomt ovanför soffan, speciellt med tanke på att jag som målar en del har rätt mycket tavlor - men jag har inte hittat/gjort något som passar än.


Vår älskade TV, jag är så glad att vi hittade en bra TV som var vit (det var nämligen mitt krav när vi skulle köpa ny TV:)) Den köpte vi för snart ett år sedan, den kommer från Samsung och är nog fortfarande den snyggaste TV jag sett!
Tv-bänk Stockholm från IKEA, där rislamporna också är köpta. Den snygga bladslingan på väggen är från Bauhaus.


Granen står där i sitt lilla hörn och tronar med pynt som jag köpt på mig under årens lopp, inte en enda röd kula eller tomte här! Jag vill mer ha fram en sagokänsla, med vitt, guld, silver,lila och rosa - blommor, snöstjärnor, och renar - samt en liten orientalisk "touch" med tofsar och paljetter. Jag har liksom aldrig fastnat för det röda, även om jag tycker att det är riktigt snyggt och mysigt med traditionellt pynt hos andra.


Här är mina söta renar från Åhlens, "by night " och "by day". :)


Jag älskar grenverk och tycker att effekten här är urläcker, med den svarta bladslingan på väggen, de vita glittringa grenarna och skuggorna av dem - lite grenar lager-på-lager, och renar!


I fönstret finns mer grenar, som jag målat på lampskärmen. Lampfoten kommer från Åhlens och de vita krukorna från Twins Home. Ängeln är en present av min finska moster.


Stjärnan köpte jag på Mique förra året, och den är så fin.

Obs!
Inga bilder får användas utan mitt tillstånd.

Kommentarer

Skriv en rad så blir jag glad! ^_^ :

Du heter?:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här skriver du vad du vill! :)

Trackback
RSS 2.0