Vit jul...

Nu blir ni kanske förvånade över mitt färglösa inlägg idag, ni vet ju att jag älskar färg! Men jag tycker att det är vackert med mycket vitt till jul så idag visar jag ett stilleben i vita och milda toner. :)Till den lilla julgruppen har jag använt grönmossa, brokbladig murgröna, en mini-saint-paulia, vita stenar, vita "snöbollar" i frigolit och en liten ljushållare. Skålen är av märket TwinsHome. Jag ska erkänna att det faktiskt flyttat in en röd svamp i det skira blomsterarrangemanget sedan jag tog bilderna... :P Har lite svårt att hålla mig ifrån färg!

Kommentarer
Skrivet av: Viktoria - ♥ s t j e r n f a l l ♥

Så vackert och det matchar onekligen hur det ser ut utomhus :)

2010-12-02 @ 20:27:37
Länk till blogg: http://stjernfalls.blogg.se/
Skrivet av: Jenny

Själv har jag just visat upp min önskan om en rosa jul, i bloggen. Jätte fint stileben. I går åkte "Ugglan" med mig hem från Åhlens. Tillsammans med ett svampljus från STOCKHOME ;)

2010-12-02 @ 22:10:39
Länk till blogg: http://jennybergvall.blogspot.se
Skrivet av: Monkan

Nämen vad säger du, har Du svårt att hålla dig från färg ;) Jättefint arrangemang och skålen är helt underbar.Men, är det sant?! "Blomstervev", från EPA?! Är grejen så gammal alltså! Alltså den är ju precis som Flowerloom som jag köpte förra året. Mina blommor fick ganska diskreta färger men i ena inlägget finns länk till ett ställe med blommor/färger som kanske är mer i din smak :)

http://pysslaosyssla.blogspot.com/2009/07/skott-lite-flower-loom-tester.html

http://pysslaosyssla.blogspot.com/2009/06/uppgraderad-sommarkasse-version-20.html

2010-12-02 @ 23:08:12
Länk till blogg: http://pysslaosyssla.blogspot.com/
Skrivet av: Lotten

Oj, jag trodde att jag hade kommit fel... vitt? Näe, skämt åsido.... det ser jättefint ut! Jag har försökt mig på ett par gånger att ha en färglös jul.... men det funkar bara inte för mig!

2010-12-03 @ 09:06:49
Länk till blogg: http://ornnastet.blogspot.com
Skrivet av: Petra

Ja, no ghöjde jag på ögonbrynet lite när jag såg allt vitt. ;-) Jag gillar också färg, men ibland kan det ju som sagt vara fint med vitt också. Speciellt till vintern och julen. Dessutom skymtar jag en tukos duk, så helt utan färg kunde du visst inte göra det i alla fall. ;-)

2010-12-03 @ 19:31:42
Länk till blogg: http://www.popetotrora.blogspot.com/
Skrivet av: Ensamma mamman

Lite förvånad blir man ju när de inte är så mycket färg här men det var otroligt fint! Kram

2010-12-03 @ 21:49:17
Länk till blogg: http://mittlilla-kaos.blogspot.com
Skrivet av: Lycke

Ojojoj..ja, jag trodde nästan också jag hamnat fel :))), men jättefint var det kära du! Tusen tack för alla te-tipsen..ska prova dem alla så snart jag har hela orken tillbaka :) Du vet, jag har legat däckad i magsjuka och förkylning tidigare i veckan...inte att rekommendera :) Men nu är det bra, om än något svag...och här snöar det för fullt med stilla juleflingor...!Kramar Lycke

2010-12-04 @ 10:09:06
Länk till blogg: http://till-vidas-ara.blogspot.com/
Skrivet av: Randiga Tråden

snyggt.

2010-12-04 @ 18:23:12
Länk till blogg: http://randigatraden.blogspot.com

Skriv en rad så blir jag glad! ^_^ :

Du heter?:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här skriver du vad du vill! :)

Trackback
RSS 2.0