Tapetpaket

Bytte lite tapeter med goaste bloggvännen Sanna i förra veckan. Fem superfina tapetbitar fick jag, den orange-röd-rosa är bara så grymt läcker! Sanna var dessutom så omtänksam så hon köpte bokstaven E som jag saknade... (kolla här). Tack snälla Sanna & Grattis i förskott :)!!!

Nu ska jag bara pimpa den också, så har jag ett färdigt färgglatt ERRY. :)Nu ska vi ut och äta, mysigt med en liten måndagsdejt efter jobbet. :) Vi hörs snart igen!

Kommentarer
Skrivet av: sofia

Ja men där är du ju! Det har varit så tyst i från ditt hörn. Så kommer ett sånt här panginlägg med massa fina tapeter. VIlken skatt!Ha en fin mysmåndag!

2010-09-13 @ 20:27:07
Länk till blogg: http://fiazoo.blogg.se/
Skrivet av: Sanna

Så himla skoj att du gillade tapeterna och e:t gumman! =)Tack för grattishälsningen! =) <3

Kraaaaaaam

Sanna

2010-09-13 @ 20:47:44
Länk till blogg: http://krimskramsan.bloggplatsen.se/
Skrivet av: Sanna

SV: Ja visst fick jag mycket fint ifrån Helena.. =)Jag funderar på att sätta ihop ett textilt paket till byte i framtiden..kanske kan vara intressant ;)Kraaaaam

Sanna

2010-09-13 @ 20:49:30
Länk till blogg: http://krimskramsan.bloggplatsen.se/
Skrivet av: Ylva

Vad fina :)

2010-09-15 @ 15:06:53
Länk till blogg: http://darlingthings.blogspot.com
Skrivet av: nook Elin

Superfina tapeter!

2010-09-18 @ 20:49:06
Länk till blogg: http://nook.webblogg.se/
Skrivet av: Frk. Fosli

Hei Erry :)

Lenge siden jeg har vært her inne nå, men det er en fryd for øyet hver gang :) Så mange lekre farger og mønstre at man blir helt glad!Og så har jeg et spørsmål til deg som du kanskje kan hjelpe meg med. Jeg er litt i tåka her, men... For lengelenge siden leste jeg på en eller annen blogg en tips om en svensk nettbutikk (ganske sikkert på at den var svensk) som solgte tapet-lignende papir på store ark, og det ganske billig. Kjenner du til noe slikt? Eller har du kanskje noen andre gulle gode tips i stedet, for en som er på jakt etter fargerike og lekre mønstre på tapetprøver eller papir? :)Ha en fin dag!

2010-09-23 @ 13:07:41
Länk till blogg: http://frkfosli.blogspot.com

Skriv en rad så blir jag glad! ^_^ :

Du heter?:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här skriver du vad du vill! :)

Trackback
RSS 2.0