Ett litet självporträtt...

..blev till idag.
H&M kampanj

Den senste uppgiften var en av de roligaste - att skapa en annonskampanj för en klädkedja, vi fick välja mellan H&M, Stadium eller Polarn o. Pyret.  Jag valde H&M Divided, tyckte att det passar min stil bäst!

Först skulle vi presentera en moodboard (en collage av bilder och ord som visar den känsla man är ute efter) och skisser.
Vi fick feedback på dessa och kunde sedan arbeta vidare med en slutpresentation.


Bild för påse.


Bilder för presentkartong och etikett.

Annonsbild.


Jag är rätt nöjd med slutresultatet!  Om det behövs en illustratör för nästa H&M-kampanj så är ni välkomna att kontakta mig! :)


Filosofihjältar

Under några veckor fick vi samarbeta med elever som läser Art Direction. Deras uppgift gick ut på att göra en affisch till ett event kallat Ung filosofi. Det är en serie workshops om filosofi för unga, och "min AD" ville omvandla några gamla filosofer till seriehjältar. Jag kallar dem filosofihjältar.

Så här ser figurerna som jag skapade ut:
Kan ni gissa er till vilka filosofer vi inspirerats av?? (det finns ju ganska tydliga ledtrådar, eftersom deras namn står någonstans på varje figur, förutom roboten..) Nu ska AD:n placera ut dem på sin affisch, och kanske får ni se det färdiga resultatet senare.  Spännande, tycker jag i alla fall.


Bakery birdies

Den senaste uppgiften i kursen var att rita en karaktärslogga för ett bageri.  Jag valde att göra en fågel - fåglar gillar ju sånt som de har på bageri! Först gjorde jag fyra skisser med olika design på fågeln: 
Läraren tyckte att jag skulle göra nr.3 och att jag skulle byta färgskala till brunt och orange. Jag gjorde fyra olika färgsättningsförslag och väntar nu på feedback...Vilken gillar du bäst?


RSS 2.0