Äntligen klar...

... min "Barcelona Babe". Så fick den heta eftersom jag gjorde den när jag var där i december, med inspiration av en konstnär jag såg där (som jag tyvärr inte minns namnet på).

Jag har klistrat upp bilden på ett scrapbookingpapper & sedan klistrat detta på en liten målarduk & lackat det för att det ska vara hållbart.Bild: Privat (används ej utan mitt tillstånd)


Kommentarer
Skrivet av: Lilla Fröken

Vilken inspirerande och vacker blogg du har. Denna ska jag spara länken till. :) Du verkar precis som mig ha en förkärlek till vackra ting. jag gillade ögonen på bilden här ovan. Verkligen fint!Min kopp kommer från Indiska. Jag köpte den inte för så länge sedan så kolla där nu i dagarna så hitar du den säkert!

2009-02-26 @ 17:56:10
Länk till blogg: http://ellikaramelli.blogg.se/
Skrivet av: Lisa

Gud va snygg! jätte fin :)Jag kunde väl sålt lite kuddar om jag var bättre på sy, men jag är still in training så att säga ;) Men min moster kanske skulle börja sälja lite sådant. Hon ville jag skulle komma med lite ideer, hon har en egen syatelje.´kan pipa till om det blir något samarbete annars kan du kanske sy en själv? :)

2009-02-26 @ 17:58:55
Länk till blogg: http://pinkfriday.blogg.se/
Skrivet av: Linnea

Hej du! Jag undrar om jag kan tipsa om dig i min blogg? Hittade den just nu, och jag ÄLSKAR DEN! och då undrar jag om jag skulle kunna ladda upp lite bilder också, så att dom får nåt att smaka på?:)

2009-07-10 @ 14:38:39
Länk till blogg: http://linneaidag.blogspot.com

Skriv en rad så blir jag glad! ^_^ :

Du heter?:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här skriver du vad du vill! :)

Trackback
RSS 2.0