Tornedalsresan

Lovade att visa lite bilder från resan...

Först var  vi hemma hos min pappa som bor på en gård långt ute i skogen, han har tagit över sitt föräldrahem. Så här ser det ut där:  


Trots snömängderna så har ett litet lingonris lyckats växa fram på skoterkälken!

Det blev inte så många interiörbilder från huset men jag hann i alla fall med att fota den snygga gamla väckarklockan som stått hos farmor & farfar så länge jag kan minnas, visst är den väl läcker!?
Det blev också en del bilder på blommor eftersom pappa fyllde år. (klicka på dem om du vill se dem större)

        På fredagen gjorde vi en härlig skoterutflykt till en sjö som ligger långt ute i myrmarkerna - det är verkligen orörd natur, dit går det knappt att ta sig på sommarhalvåret. Jag provade att köra skoter för första gången! & vi grillade lite över öppen eld. För mig & älskling fick det bli tomat & äpple eftersom vi är vegetarianer.

 På lördagen var det dags för pappas 50-årsfest. Vi dukade för 65 personer, så det fick bli enkelt. Vita pappersdukar, blå servetter & orange rosor. Jag gjorde ett bordsplaceringssystem som gick ut på att man skulle ta en lapp & sedan  hitta en lapp med samma färg och nummer på bordet.

     På söndag åkte vi till min mamma. Hon är inredningsintresserad precis som jag & gillar att fynda saker second hand, tex. lampor & textilier. De här coola lamporna har hon fyndat!

 


Hon är precis som jag förtjust i kombinationen turkost/rosa & har en liten samling lotuslyktor hon med!


       


Ovanför sängen hänger en målning som jag gjorde för 10 år sedan. (dålig bild tyvärr)Lite bilder från köket hos henne. De häftiga trägubbarna är köpta i Västindien (Tobago) där mamma var i julas. Gardin från Åhléns.

     


Bilder: Privata


PS: Jag gjorde några riktiga fynd i Luleå innan vi åkte hem! Bilder på dessa kommer snart... (en cliffhanger är ju alltid bra att ha :)
 
Kommentarer
Skrivet av: Camilla

Tjopp!Ser ut att ha vart en riktigt trevlig vistelse. Stället liknar hemskt mycket min pappas föräldrahem. Men de är ju rätt likadana de små gårdarna där uppe, så otroligt charmiga. Fin målning du gjort där ovanför sängen och väckarklockan - Såå cool! :Dha det fint!

2009-03-11 @ 15:30:56
Länk till blogg: http://rosahemmet.blogspot.com

Skriv en rad så blir jag glad! ^_^ :

Du heter?:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här skriver du vad du vill! :)

Trackback
RSS 2.0