Give Away hos Re-Dizain

Kolla in vilket härligt tygpaket man kan vinna hos Re-Dizain! Retrotyger i gult, orange och rosa är precis vad jag behöver! (jag har nästan bara gröna och blå)
Kommentarer
Skrivet av: Lycke

Oj vad mycket fint du visar igen kära du** Gillar också sidenblommor numera, fast jag aldrig gjorde det förr! De vissnar ju inte heller ** Kontrasterna hos dig är verkligen jättefina och jag hoppas också på Re-Dizains fiiina..perfekt till våren med allt detta underbara gula och rosa....!

Jag har en liten utmaning hos mig till dig! Om du redan gjort den eller inte känner för den så är det ju bara att strunta i den! Jag brukar ju själv inte vara så pigg på utmaningar, men morgonen har varit god mot mig :)Kramar Lycke

2010-11-18 @ 10:14:01
Länk till blogg: http://till-vidas-ara.blogspot.com/
Skrivet av: Monkan

Jag gillar inte gult och orange... men attans vad snyggt det här var! Kan nog bli så att jag tävlar. Hoppas du vinner, kanske t.om om jag själv är med och tävlar, för jag har liksom redan fått en vinst här, tips om en härlig blogg :) Och du har ju så många härliga färger i ditt hem så ännu mer vore ju ännu härligare :) Nu såg jag två nya favoriter också, ljusen med matchande dukar och lapptapetväggen.Servetter. Ooooh vad skönt att höra att det finns fler som är helt galna i servetter! När jag köper servetter finns alltid tanken att de ska Klistras på nåt, och egentligen är det väl köpstopp… Det mesta i min bloggkategori ’Decoupage’ är klistring med servetter, och de förvaras i lådor som är klädda med servetter :) som finns på bild i det här inlägget http://pysslaosyssla.blogspot.com/2009/09/russinburkar-och-butiktips.html Fast alla ryms ju inte i lådorna... Det skulle vara kul att se hela din samling, jag ska nog också ta och fota mina servetter nån dag.

2010-11-20 @ 12:09:09
Länk till blogg: http://pysslaosyssla.blogspot.com/

Skriv en rad så blir jag glad! ^_^ :

Du heter?:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här skriver du vad du vill! :)

Trackback
RSS 2.0