Sista inlägget

Efter 500 inlägg har jag nu bloggat färdigt. Alltså här på blogg.se. Jag har funderat på att byta bloggdomän länge, och nu har jag gjort slag i saken. Det finns så många fördelar med Blogspot och jag har väntat tålmodigt på att blogg.se ska utvecklas, men eftersom det inte verkar hända så  började jag att bygga en ny blogg någon gång i januari.

Nu känner jag mig klar att introducera den, och jag hoppas att du ska gilla den!  Själv tycker jag att den är mycket bättre, och jag är framförallt glad över att kunna mobilblogga, att följare kan lägga till sig och att jag kan visa olika saker i flikar/sidor. Ta en titt så förstår du.. :)Min nya adress är: http://gall-erry.blogspot.com/ Välkommen in!!!

PS: Om du har länkat till min blogg så är jag tacksam om du ändrar till den nya adressen! :)

RiceIdag tog vi en liten tur över Sundet. Det är mysigt att bara strosa omkring på Helsingörs små gator en solig dag som denna. Med mig hem kom en fin bricka från Rice och några söta teburkar. I Danmark fanns det också maränger med jordgubbs- och persikosmak. Så ikväll dricker jag Lotus-te och mumsar på maränger. :) Önskar dig en mysig lördagskväll!

PS: Det här är mitt 500:e inlägg i bloggen. Snart kommer en liten överraskning.

Vårkänslor


Äntligen lyser solen och trots att det var både kallt och halt som en isbana idag så infinner sig vårkänslorna. Snart är det vår och glada dagar med solsken och blommor! Och tills dess lyser min "guldsol" och gula tulpaner upp vårt hem.

Önskar dig en solig och härlig helg!

Tisdagstema - Klädförvaring

Veckans tema i Fabriken är Klädförvaring.Jag har två garderober och en stor byrå att förvara mina kläder i, och trots att jag rensar och rensar så känns det som att det alltid är proppfullt! :P Det bästa med mina garderober är att de är tapetserade med en fin gulblommig 70-talstapet inuti. Och såklart att den innehåller massa blommiga klänningar och kjolar. De finaste blommorna är på en vintageklänning som jag köpte på Tradera av självaste Saax. Men den är för stor så jag har aldrig använt den. Kanske skulle ta och fixa till den snart?

Vi har en klädkammare också, men den tänker jag inte visa - den är precis som hos många andra ett tillhåll för diverse saker som man inte finner någon bra plats för. Men jag gläntar i alla fall på dörren till klädkammaren och visar mina sjalar som hänger där. Och så fick det bli en bild med dagsljus också, bara för att göra inlägget lite trevligare. :)Kika in i Fabriken om du vill titta på lite mer inspirerande klädförvaring.


RSS 2.0