Nya växter

Igår köpte jag hem lite nya växter.. igen ;) Älskar att omges av vackra växter. Blev en liten mini-novemberkaktus som råkade passa utmärkt i min ljuslykta från Indiska. Till mina ljusturkosa Twins-krukor fick det bli tre stycken Tradescantia, de har så fina blad - de är randiga i ljus- och mörkgrönt & lite glittriga på ovansidan och ceriselila på undersidan!
          
Copyright: gallerry.blogg.se


Nu är påskhelgen slut... Idag har jag hunnit med att både putsa fönstrena, städa balkongen & tvätta, samt ordna lite i ateljén som håller på att gå igenom en liten förändring just nu - snart klart! (bilder kommer...) Skönt att man fick vara ledig hela påsken så att det blev lite saker gjorda här hemma! Men nu är det dags att sova - tur att man jobbar kväll imorgon! 

Kram


Kommentarer
Skrivet av: Jill

Å det är verkligen roligt med blommor och växter. Och framförallt så gör det så mycket i inredningen. För mig känns det nog aldrig riktigt komplett utan blommor hemma.Hoppas du har haft en rin påsk!

2009-04-14 @ 12:21:00
Länk till blogg: http://fyrarumochkok.blogg.se/
Skrivet av: Madeleine

Som vanligt helt underbara bilder!!

2009-04-14 @ 12:39:17
Länk till blogg: http://madeleinesharmoni.blogspot.com/
Skrivet av: jessi

så vackra blommor. Jag har kommit på en sak som vi inte har gemensamt- du är bra med växter o jag är katastrof, allt dör bara!! hihiii..kramar!

2009-04-14 @ 13:53:03
Länk till blogg: http://lyckoljus.blogg.se/
Skrivet av: livet ur min synvinkel

det gör verkligen skillnad med blommor, tror banne mej jag ska förnya lite här hemma ja också :) underbara bilder som alltid, stor kram

2009-04-20 @ 22:06:59
Länk till blogg: http://sunshinyday.blogg.se/

Skriv en rad så blir jag glad! ^_^ :

Du heter?:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här skriver du vad du vill! :)

Trackback
RSS 2.0