Imaginärt lapptäcke

Idag har jag (förutom att jag jobbat första dagen efter semester & sjukdom) roat mig med att skapa detta imaginära lapptäcke av tyger som jag önskar att jag vunnit i Tradera-auktioner.  Är inte tygerna urläckra?? Tänk så fint det hade kunnat bli! Tyget som är precis i mitten är gardiner som jag faktiskt  vann igår! Hoppas att gardinerna är lika snygga i verkligheten som på bild.Alla bilder är lånade från Tradera & ihopsatta till detta lapptäcks-collage av mig.Lite kuriosa: Tyg nr. 5 som är en gardin gick för 460 kronor, medan tyg nr. 14 som är ett par gardinlängder bara kostade 61 kronor.  De flesta tygerna på bilden kommer från 70-tals påslakan. Vilka mönsterskatter!

Har du någon favorit??


Kommentarer
Skrivet av: Marthe

Åhhh, for noen vakre, nydelige stoffer!! Dette hadde blitt det perfekte lappeteppet. Skulle gjerne hatt ALLE! Om jeg har en favoritt? Det er altfor vanskelig å velge... Ja, takk, alle sammen:)Ha en strålende kveld!

2009-07-27 @ 20:44:56
Länk till blogg: http://thinktank.blogg.no
Skrivet av: Tant Grön

Nämen gud så tjusigt! Gardinerna som du vann, kanoners :-) Hoppas jag får se dem på plats sen när du fått hem dem. Jag väntar själv på att få hem en grej jag vunnit på tradera, det är så roligt!

2009-07-27 @ 23:17:48
Länk till blogg: http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se/
Skrivet av: jessi

kan ej välja alla är såå fina! skulle gärna ha ett sånt lapptäcke!kramisar

2009-07-28 @ 07:27:31
Länk till blogg: http://lyckoljus.blogg.se/
Skrivet av: Gitte

Vilka underbara tyger! Jag blir så glad av färger och insåg nu när jag gjorde min lapptapetvägg att jag måste ta och göra mig ett rejält lapptäcke framöver!apropå att bo i hyreslägenhet och göra om omkring sig, som du var inne på, i kommentaren på min blogg.

Kom att tänka på, jag har gjort lappväggen på plattor som satt på väggen från början. Det borde gå att göra lappväggar på stora plattor som man skruvar upp, och det blir inte så svårt att återställa efter sig när man flyttar. Det är tunna tunna plattor som sitter uppspikade på väggen.

2009-07-28 @ 13:23:54
Länk till blogg: http://bortbytingen.bloggagratis.se
Skrivet av: Gitte

http://bortbytingen.bloggagratis.se/2009/07/07/1817368-lite-bilder-fran-malningen/

du ser plattorna på den nedersta bilden i det här inlägget.

2009-07-28 @ 13:26:54
Länk till blogg: http://bortbytingen.bloggagratis.se
Skrivet av: Lisa

Å om man kunde få tag i lite mer retro tyger! Byta eller nåt. Gillar alla du tagit ut, du har ju grym smak kvinna :D Hoppas du får dröm lapptäcket!om katterna, mja det blir nog svårt att vara sötare än en kissekatt som studsar fram på raka ben för att fin motoriken inte kickat igång, med lille svansen i vädret.. tss ;D

2009-07-28 @ 17:36:04
Länk till blogg: http://pinkfriday.blogg.se/
Skrivet av: Ann-Louise

Ja du man skulle ha ett sånt lapptäcke! Jättefint! Har lite 70-talslakan som jag sov i som barn...man kanske sitter på en guldgruva! Finns gardiner också kom jag på!Kram

2009-07-28 @ 17:56:56
Länk till blogg: http://annlouisesvarld.blogg.se/

Skriv en rad så blir jag glad! ^_^ :

Du heter?:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här skriver du vad du vill! :)

Trackback
RSS 2.0