Luleå-fynd

I inredningsaffären Tatí som bla. är återförsäljare för Designers Guild hittade jag en riktig skattkista! På golvet stod en låda full med tygprover som såldes ut. Ur lådan plockade jag upp godbit efter godbit, tyger som jag sett i tidningar & böcker och drömt om att få äga en bit av... Nio fina bitar tyg i varierande storlek fick jag köpa för 40(!) kronor. Jag blev helt salig! Mamma hittade också några fina bitar...


Alla tygerna utom det nedersta (som är av okänd fransk tillverkare) är Designers Guild-tyger från tidigare kollektioner.  Tyget med koppmotiv har jag varit väldigt förtjust i sedan jag såg det första gången, och nu äger jag två bitar av det - måste bara bestämma vad det ska bli. Tavlor eller kuddar? Vad tycker ni?

Nästa fynd var från affären/caféet Mosaik som ligger vägg-i-vägg med Tatí. Där finns jättefina saker i glada färger, både kläder och inredning. Jag fick syn på dessa rosa raringar, och döm om min förvåning & förtjusning när jag såg att priset var nedsatt med 70%! Stövlarna blev mina för enbart 150 riksdaler!!


Bilder: Privata

Inga dåliga fynd, eller hur!?


Kommentarer
Skrivet av: Camilla

Tjopp! :)Men vilken frossa du hade på den butiken! De har ju superfina tyger där, de är ju inte gratis heller när man köper dem per meter så du gjorde allt riktiga fynd! :)tycker du ska göra kuddar, då kommer de till sin rätt bäst, det syns och känns att det är kvalitetstyger och de kommer nog till sin fulla rätt i soffan! Nån tavla kanske du oxå har tyg till?

ha det grejt i helgen:)

2009-03-13 @ 13:44:05
Länk till blogg: http://rosahemmet.blogspot.com
Skrivet av: jessi

Lycka säger jag bara! så bra fynd du har gjort, jag hade velat ha allt!!! Kul för dig med tygbitarna, tänk vad mkt man kan göra med dem o stövlarna är fabulous!ha en skön fredagskväll!

kram

2009-03-13 @ 19:11:54
Länk till blogg: http://lyckoljus.blogg.se/
Skrivet av: jessi

söt katt med!

2009-03-13 @ 19:12:17
Länk till blogg: http://lyckoljus.blogg.se/
Skrivet av: Ann-Sofie

Ett par fodrade gummistövlar är ju dessutom tydligen de bästa och kanske de mest användbara skorna du kan äga här i Skåne... :)

2009-03-14 @ 09:35:19
Länk till blogg: http://flikkan.blogg.se/
Skrivet av: lisa

stövlarna i mitt hjärta :)

2009-03-15 @ 00:53:38
Länk till blogg: http://lyckligalisa.blogg.se/
Skrivet av: Lisa

Å va avis jag blir! jätte fina tyger :D ska bli kul och se vad du gör med dem.

2009-03-16 @ 13:01:35
Länk till blogg: http://pinkfriday.blogg.se/

Skriv en rad så blir jag glad! ^_^ :

Du heter?:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här skriver du vad du vill! :)

Trackback
RSS 2.0