8 bilder... Skaparrum

Ja, idag blir det alltså åtta bilder från...




Goa Lotten (med bloggen Nästet) har hakat på min utmaning och visar också 8 bilder från sitt skaparrum idag!
Häng gärna på utmaningen du med!

Onsdag - Skaparrum
Torsdag - Kök
Fredag - Hall
Lördag - Sovrum
Söndag - Badrum

Vardagsrummet visade jag igår, vill du visa ditt vardagsrum en annan dag - Helt OK! :)


Kommentarer
Skrivet av: Lotten

Vad fint ditt skaparrum var! Ser lite mer städat ut än mitt ;-) Klart att jag kan visa vardagsrummet en annan dag med.... det enda är att jag inte får till det snyggt med bilderna sedan jag ändrade på bloggen. Men efter den här utmaningen kanske det blir ändring på det.... jag får ju en del övning ;-)



Ha en skön kväll!

Kraam

2009-11-04 @ 18:52:19
Länk till blogg: http://ornnastet.blogspot.com
Skrivet av: Lycke

Halojs goa du!!! Har du börjat med en ny utmaning!?! Jag som inte hunnit med mina samlingar ännu - men jag är väl långsam som en sköldpadda, hihihi....! Ska skärpa mig och visa lite kökssamlingar imorgon!!! Har faktiskt lite jag inte visat;)

Men duuuuu! Kommer du i December!!!!!!! Minns inte exakt var du hade släkt, men du är sååååå välkommen hem till oss precis när som helst - vore helt nderbart kul om du kom och vistade vårt lilla näste....har blivit rätt sällskapssjuk på sistone jag, hehe..och inget roligare finns ju än att träffa sina favvo-bloggvänner!!!!!

Tycker det är jättekul du fixar utmaningar ska du veta - även om jag vart lite seg..men de kommer i efterskott, höhö...



Kramhögar Lycke

2009-11-04 @ 18:59:47
Länk till blogg: http://till-vidas-ara.blogspot.com
Skrivet av: Lycke

Hallå hallå!!! Jag tror vi kommenterade om varann!!! Du har mamma i Luleå och vänner och släkt lite överallt här uppe!!! Klart du ska komma förbi hem till oss!!! Se till att boka resan nu så den verkligen blir av, för jag ser fram emot att du kommer - verkligen!!!!!!! Och jag är ju hemmavid mest hela tiden än så länge så det funkar bra när som helst - tom plats för övernattning!!!



Kramisar Lycke

2009-11-04 @ 19:23:37
Länk till blogg: http://till-vidas-ara.blogspot.com
Skrivet av: Lycke

Jaaa!!! Det är ett supermysigt ställe att bo på!!!! Min högsta önskan var det att hitta något här, men jag trodde ju aldrig det skulle hända!!! Men efter några snyfthistorier med förlorade budgivningar här och där så hamnade vi ändå här - till min förvåning - för det var ju mitt första val...och det var inte alls meningen att vi skulle hamna på de förra ställena kändes det som!!! Vi bor inte mitt i gröten, så att säga - alltså i innerbyn, som ju är som allra mysigast med små gårdshus och kloss på gatan och dylikt - utan två hus ifrån!!! Hehehehe...precis så - två hus ifrån...med blackisskogen mittemot huset och dubbelt så stor trädgård.......så det är verkligen jätteba måste jag säga - lite på-landet-känsla med större rymd, men samtidigt en del av det innersta av "byn", som dock är mysigast måste jag säga!!! Vill inte bo någon annanstans, för här är man hej och tjenis med de flesta och det mesta accepteras; man hejar på varann när man tar gatan vid ochom sommaren lever det verkligen upp!!!

Väldigt välkommen hit goa du...så snart du kan!!!



Kramhögar Lycke

2009-11-04 @ 20:39:44
Länk till blogg: http://till-vidas-ara.blogspot.com
Skrivet av: Zizzie

Vilket härligt kreativt skaparrum. Jag är helt klart avundsjuk! :D

2009-11-04 @ 23:47:41
Länk till blogg: http://zizzie.blogg.se/
Skrivet av: Pillepalle

Herlige bilder som vanlig! Faller for collagene dine! De er så inspirerende og fargerike :) Du er så flink med cameraet altså!!! Hilsen fra Pillepalle

2009-11-05 @ 07:42:53
Länk till blogg: http://pillepalles-verden.blogspot.com

Skriv en rad så blir jag glad! ^_^ :

Du heter?:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här skriver du vad du vill! :)

Trackback
RSS 2.0