Tygtvillingar

Jag är barnsligt förtjust i att hitta samma tyg i olika färgställningar och därför blev jag extra glad när jag hittade detta fina orange-rosa 70-talspåslakan på Tradera. Det blå-turkosa är en bit av ett påslakan (gissar jag) och det fick jag av Kiiromi i ett byte nyligen.Har inte bestämt mig för om jag ska använda påslakanet som det är, eller sy något nytt av det...

Av Randi fick jag ett orange-gult tyg i samma mönster som jag tidigare fått i en blå-lila färgställning av Borghild.De här tygerna tillhör mina absoluta favoriter! Gillar du också tygtvillingar?


Kommentarer
Skrivet av: Namaste

Jaaa, jeg liker også sånne tvillinger, både i stoff og tapeter!

Og så fiiiine disse stoffene var da! Kan veeeldig godt forstå at du er fornøyd :o)

Jeg fikk også en fin pakke av Randi i går med mange lekre stoffer. Nå må jeg bare bli friskere i formen så jeg får datet symaskinen min litt. Det har vært så mye i det siste at jeg ikke har fått tid. Og når jeg endelig fikk tid ble det sykdom. I mellomtiden koser jeg med de flotte stoffene mine.

Ja, det er til å bli glad av synet ;o)Prøver meg med kun en kommentar i dag jeg... tihi :o)

2011-02-23 @ 13:04:13
Länk till blogg: http://kreativimpulsiv.blogspot.com/
Skrivet av: Petra

Jag blir alldeles lycklig varje gång jag hittar en tvilling (eller ännu bättre en trilling) till tyg jag redan har hemma!

Dom två du visar längst ner här är ju hur fina som helst!!Min dröm är att man ska hitta nåt tyg i typ 5-6 olika färgställningar och så sy ett lapptäcke av dom. Tänk va snyggt. Samma tyg men massa olika färger. :-)

2011-02-23 @ 13:52:00
Länk till blogg: http://www.popetotrora.blogspot.com/
Skrivet av: Lotten

Jag älskar tygtvillingar och blir glad som ett barn på julafton när jag lyckas få tag i det. Det översta lakanet i röd-rosa toner har jag med ;-)

2011-02-23 @ 14:00:42
Länk till blogg: http://ornnastet.blogspot.com
Skrivet av: Randi

Takk for det du, er nok ikke så flink enda, men syns det er kjempemoro :D Jeg syns også det er kjempemoro med tvillingstoffer;) Men sjelden jeg finner det igrunn!! Håper du har en fin kveld! Klem.

2011-02-23 @ 22:51:51
Länk till blogg: http://randihusom.blogspot.com/
Skrivet av: Anonym

Det där har utspelat sig med plåtburkar och muggar för mig. När jag har hittat såna som helt tydligt ingår i samma serie som jag har ett exemplar hemma. OCh så måste jag bara loppisköpa :)Jag har två plåtburkar i samma form och med samma mönster, en i blått och en i ljusgrönt. OCh så har jag sett på en blogg att den också finns i orange!

2011-02-24 @ 06:55:52
Skrivet av: Lycke

tänkte just nämna Lotten :) om tygtvillingar alltså. Gillar de nedersta så mycket.

Ja, tänk att du bott här. Det är en fin "by" - härligt att inte önska sig nån annanstans :) bara när ni får så mycket tidigare vår - då vil jag bo anorledes..

Många kramar Lycke

2011-02-24 @ 15:45:04
Länk till blogg: http://till-vidas-ara.blogspot.com
Skrivet av: Ida

Tyger kan verkligen göra en glad! Och speciellt "tvillingar", jag är en sån som gillar att matcha, mönster och färger.Besök gärna min blogg där det just nu pågår en utlottning av ett superfint halsband!

2011-02-24 @ 16:58:23
Länk till blogg: http://craftfactory.se/blogg
Skrivet av: Anna

Härliga tyger. Har liknande de hemma också. Gör lapptäcken av den ena. Jag ska genast söka på tradera och se om det finns fler där.Ha en bra kväll

Anna

2011-02-24 @ 17:10:10
Länk till blogg: http://bossinsideme.blogg.se/
Skrivet av: ewa

Jag kallar mina för tygsyskon! De som du har rött o blått o bytt med kiiromi har jag i gult o grönt, tror att jag har en snutt över om du vill byta med nåt!

2011-02-26 @ 20:39:28
Länk till blogg: http://pysselewa.blogspot.com
Skrivet av: Linda

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din sida, men jag är glad att jag gjorde det :). Prenumererar nu på din sida på BlogLovin'!

2011-07-11 @ 02:15:55
Länk till blogg: http://gravidforsakring.net

Skriv en rad så blir jag glad! ^_^ :

Du heter?:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här skriver du vad du vill! :)

Trackback
RSS 2.0